Medlemsträffar i Borås

Torsdag 31 augusti

Kl. 18.15–21.00

Plats: Vi träffas i Arbetarrörelsens hus på Norrby Tvärgata 3, ett stort gult hus i korsningen mellan Magasinsgatan och Norrby Tvärgata.

Anmälan: Eftersom det är praktiskt att veta hur många som kommer, får ni gärna höra av er till boras@hspforeningen.se om ni har tänkt att komma.

Tema: Att själv vara den som styr sina tankar och sitt liv:
Hur medvetna är vi om våra tankar? Hur vaksamma är vi på vad som styr vårt agerande?
Hur ofta agerar vi utifrån något vi bara tror, dvs utan att utgå från fakta?
Vad är vi fullständigt övertygade om, utan att egentligen riktigt veta?
Hur vet man vad som är ens egna tankar och vad som man har tagit över från någon annan?
Hur mycket är okej att påverkas av vad andra tycker och tänker? Hur kan man styra vad man tar till sig och vad man lämnar, t.ex. av sådant som vi hör folk omkring oss säga?
Märker vi om vi agerar utifrån andras förväntningar?
Vilka förväntningar lägger vi på andra, medvetet eller omedvetet?

Man behöver inte vara insatt i temat, det går alldeles utmärkt att bara dyka upp ändå och diskutera högkänslighet med oss andra. Har du frågor om träffen så maila till boras@hspforeningen.se.

Henrik och Nina, kontaktpersoner för SFH i Borås

Varmt välkommen till våra träffar, hoppas vi ses!