OM SFH

SFH – Sveriges förening för högkänsliga är en partipolitiskt och religiöst obunden ideell förening öppen för alla som intresserar sig för det medfödda personlighetsdraget högkänslighet.

Föreningen har för avsikt att:

• sprida information och kunskap om högkänslighet
  • arbeta för att öka förståelsen för detta medfödda karaktärsdrag
  • främja samspelet mellan högkänsliga och icke högkänsliga personer
  • erbjuda aktiviteter samt främja kontakt och gemenskap
  • förena högkänsliga personer i alla åldrar över hela Sverige
  • följa upp och hålla kontakt med det internationella arbetet

Som medlem i SFH:

• bidrar du till att göra oss starkare så att vi bättre kan göra oss hörda
  • får du möjlighet att påverka föreningens utveckling
  • får du tillgång till aktiviteter på lokal*** och nationell nivå
  • får du möjlighet att knyta kontakter och att dela med dig till andra
  • får du information och senaste nytt via e-utskick

Regionala grupper

SFH har regionala grupper över hel landet som arrangerar träffar där våra medlemmar kan umgås och samtala om olika ämnen som berör högkänslighet.

Information om tid och plats finns i vårt kalendarium. Kontaktuppgifter till regionala grupper.

Så här enkelt är det att bli medlem

Om du önskar bli medlem ber vi dig fylla i vårt medlemsformulär. Du får gärna uppge ditt födelseår i fältet ”Kommentarer” men det är förstås valfritt. När du har fyllt i och skickat formuläret mejlas du våra kontouppgifter för inbetalning av medlemsavgiften.

Medlemskapet träder i kraft efter att vi har fått första årsavgiften. Då kommer vi att skicka dig vidare information – märk väl att detta kan dröja en aning eftersom SFH har väckt stort intresse och styrelsens ledamöter arbetar med föreningen på lediga stunder.

Medlemsavgiften för 2015 är SEK 240:- för enskild medlem och SEK 300:- för familj (samma bostadsadress). Om du ansluter dig till föreningen och betalar avgiften under fjärde kvartalet 2015 (oktober-december) gäller ditt medlemskap också för 2016.

Om du har frågor om medlemskap eller vill ändra dina uppgifter ber vi dig kontakta: medlem@hspforeningen.se.

Här kan du läsa föreningens stadgar.